330. Porcioles

La batllessa de Barcelona, igual que els batlles anteriors de la ciutat, ocupa bona part de l’atenció mediàtica. Ja sigui per les seves declaracions, els seus actes, les seves compareixences o les seves accions de govern, estem davant d’una de les figures més importants del país.

Josep Maria de Porcioles - alcalde Barcelona- Franco

Pensant en l’època franquista, si hi ha un alcalde de Barcelona abastament conegut, aquest és Josep Maria de Porcioles. Tant per la llarga durada del seu govern al capdavant del consistori barceloní com per la importància del moment històric, la seva figura ha quedat fixada en l’imaginari de la ciutat.

Aquesta setmana parlarem amb en Josep Lluís Martín Berbois sobre aquesta figura cabdal per entendre el “desarrolismo” a Barcelona.

Leave a Comment