291. Alexander Hamilton, el pare fundador menys conegut

Alexander Hamilton és un dels perfils més importants de la història dels EUA. Li han dedicat carrers i places i diverses ciutats porten el seu nom. La seva figura fins i tot apareix en la forma d’una gran estàtua en un lloc tan emblemàtic com el Central Park de Nova York i una altre davant del Departament del Tresor a Washington D.C…  a més a més, el bitllet de 10 dòlars llueix el seu rostre.

Alexander Hamilton

Malgrat tot, Hamilton és un dels Pares Fundadors menys coneguts. De fet, molt pocs estatunidencs coneixen la seva figura. I molt menys fora de les seves fronteres. Una bona mostra son els bitllets de dòlar. Tothom sap qui va ser George Washington, Abraham Lincoln, Ben Franklin o Ulises S. Grant. Però, qui es Alexander Hamilton y per què li van dedicar el bitllet de 10 dòlars?

Leave a Comment