257. Els orígens dels videojocs

En les últimes dècades, la presència dels videojocs a la societat ha anat guanyant pes i ocupant un espai cada cop més important a les nostres vides, desplaçant fins i tot al cinema o la música. Ara són conegudes les empreses com Nintendo, Sony o Microsoft a l’hora d’apostar per aquesta part del negoci de l’oci electrònic, però els orígens dels videojocs els hem de situar en el món d’entreguerres i amb el sorgiment de la societat de consum.

Magnavox la primera videoconsola de la historia

Aquesta setmana, A les Portes de Troia, parlarem dels orígens  dels videojocs i ens mourem durant els anys 40, 50, 60 i 70 per conèixer William Higginbotham, Ralf Baer o Nolan Bushnell, personatges clau per entendre perquè els videojocs són avui en dia, una de les primeres formes d’entreteniment de la societat.

Leave a Comment