143. ESTIU Què visitar sobre la Guerra Civil a Catalunya

L’estiu és l’època del turisme per excel·lència i una oportunitat perfecta per conèixer millor el país, el territori, la natura i, també, com no, el nostre passat. És per això que des d’A les Portes de Troia volem dedicar el juliol a recomanar-vos diferents propostes de turisme històric i de petites escapadetes arreu de Catalunya per gaudir de la història i de les vacances.

Camp_d_Aviacio_de_la_Senia_3_20100422175932

Al llarg del programa d’avui repassarem diferents propostes al voltant de la Guerra Civil a Catalunya. Ja sigui visitant les restes de la Batalla de l’Ebre i les propostes turístiques que existeixen al seu voltant, ja sigui passant per Barcelona a conèixer com es va defensar la ciutat durant la guerra. I, com que no tot és Barcelona a Catalunya, també us farem una sèrie de propostes arreu del territori, tant a la costa com a l’interior del país.

1 Comment

  1. Pingback: A les portes de Troia, la història a la ràdio | Llegendàrium

Leave a Comment