142. ESTIU – Rutes d’estiu per Andorra

Andorra, el país dels Pirineus, és un destí de compres i d’oci, però també pot ser un bon destí cultural si se sap què visitar. De fet, gràcies a les diverses ofertes culturals del país es pot fer un recorregut a través de la història d’Andorra des dels orígens medievals fins a l’època contemporània, un recorregut que passa pel romànic, l’Andorra tradicional o la seva gènesis com a entitat política. Amb tot, no hi manquen ofertes més generalistes per conèixer l’evolució de coses tan recents com l’automòbil o la motocicleta.

parques-naturales_img_1large_N_medium

Avui, en aquesta sèrie de programes d’estiu, us oferim una petita guia per conèixer Andorra molt més enllà de l’esquí o les compres, una guia per fer cultura de qualitat. Si ens acompanyeu podreu conèixer les millors opcions per visitar el romànic del país o per conèixer com vivien els nostres veïns andorrans al llarg dels darrers segles de la seva història. I no només això, també us recomanarem visites a museus amb art de qualitat i excursions a l’aire lliure que tenen, al mateix temps, un dens contingut artístic.

Leave a Comment